Slovenija
6391 ogledov

Mariborski policisti so ju danes uspešno prijeli

aretacija aretiran lisice Shutterstock
Za to kaznivo dejanje je predpisana kazen zapora od enega do desetih let.

Mariborski policisti so danes prijeli in pridržali oba osumljenca, ki sta včeraj 36-letni Mariborčanki odtujila štiri vstopnice za ogled nogometnih tekem Lige prvakov v Mariboru.

Mariborčanka je namreč na družbenih omrežjih prodajala štiri vstopnice za ogled nogometnih tekem Lige prvakov v Mariboru, dve za ogled tekme med Mariborom in Sevillo in dve za ogled tekme med Mariborom in Liverpoolom.

Z neznancem se je dogovorila za prodajo in se v četrtek okoli 18.30 z njim sestala na parkirnem prostoru na ulici Borcev za severno mejo v Mariboru. "Ob oškodovanki je bil tudi njen 63-letni očim, kupca pa je spremljal še en moški," so pojasnili policisti.

Stekla sta stran

"Zatem, ko sta si osumljenca ogledala vstopnice, sta se nenadoma obrnila in z vstopnicami v rokah, brez plačila stekla stran," opisujejo. Oškodovankin očim je stekel za njima in neznanca, ki je imel v rokah vstopnice, dohitel na ulici Heroja Mašere in Spasiča. Tam se mu je neznanec uprl in ga z neznanim predmetom porezal po nadlahti leve roke. Nato je skupaj z dragocenimi vstopnicami pobegnil.

Policisti so osumljencema, 20-letniku iz Dogoš in 18-letniku iz Sovjaka že zasegli vstopnice. Mariborskemu tožilstvu jih bodo zaradi  suma storitve kaznivega dejanja roparske tatvine kazensko ovadili. "Za to kaznivo dejanje je predpisana kazen zapora od enega do desetih let," zaključujejo policisti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.