Slovenija > Črna kronika
713 ogledov

Serijskemu vlomilcu stopili na prste

Rop bencinskega servis Žurnal24 main
V eni noči se je lotil kar dveh objektov.

Policisti PU Ljubljana so v ponedeljek zvečer prijeli 36-letnega osumljenca vloma v trgovino v Vevčah. Osumljeni je nekaj po 22. uri s kladivom vlomil skozi vhodna drsna vrata vetrolova trgovine in nato razbil še vhodna vrata trgovine. Pregledal je prostore pod blagajnami, nato pa iz skladišča odtujil več škatlic cigaret v vrednosti 825 evrov. 

Preiskava pa je pokazala, da to ni bil edini osumljenčev greh. Istega dne je okrog 2.20 vlomil v prostore bencinskega servisa na Barjanski cesti v Ljubljani, od kjer je prav tako odtujil večje število cigaret. 

Izkazalo se je, da je osumljeni 15. oktobra vlomil v prostore trgovine v Ivančni Gorici. Nekaj po 23. uri je takrat vlomil skozi vhodna vrata ter odtujil večje število cigaret in žganih pijač. 

Osumljenca so privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. 36-letni osumljenec je že bil obravnavan za tovrstna kazniva dejanja.

poskus ropa Pogumno Svet Prodajalec tako obračunal z roparjema Rop pošte v Mostah Rop v Preserjah Slovenija Preserje: Ropar grožnje podkrepil z nožem

*Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • ljubodoma 20:34 27.oktober 2017.

    Koliko je pa ukradel cmerar iz najbolj moralne in ciganske vlade, ki krade 24 ur/dan ?

  • partizanka 10:49 27.oktober 2017.

    nič v primerjavi z bančno luknjo