Slovenija > Črna kronika
2204 ogledov

Novo v primeru ropa banke

policija Saša Despot
S pištolo zahteval gotovino. Odnesel nekaj tisočakov.

Kot smo danes že poročali, je bil OKC PU Ljubljana danes okoli 11. ure obveščen o ropu banke na Dunajski cesti v Ljubljani.

rop Slovenija Rop banke na Dunajski, ropar pobegnil s skuterjem

"Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da je storilec vstopil v prostore ustanove ter z grožnjami, ki jih je podkrepil s pištolo, od dveh zaposlenih zahteval gotovino," predstavnica PU Ljubljana za odnose z javnostmi Maja Ciperle Adlešič.

Nepridiprav je nato vzel nekaj tisoč evrov gotovine in pobegnil neznano kam. Po navedbah policistov je zbežal z belim skuterjem. 

Brez poškodovanih

"V dogodku ni bil nihče poškodovan. Kriminalisti PU Ljubljana so z ogledom kraja zaključili okoli 14. ure, zbiranje obvestil oziroma iskanje storilca pa še vedno poteka," pravi Maja Ciperle Adlešič. 
 

Komentarjev 1
  • Žurnalček 12:55 22.oktober 2017.

    Ob približno navedeni uri sem dvakrat prepeljal smer Linhartova -BTC in Linhartova -Krožni Žale in si jasno zapomnil BEL SKUTER ne motor , ki je divje peljal in v slalomu prepeljal rdečo luč , samo ne morem se spomniti točno ...prikaži večo kje . Ko je tako divje peljal sem se sam vprašal , kje je policija , da ga rukne , zato sem si dogodek tudi zapomnil . BEL SKUTER , ne motor v vožnji proti Jaršam .