Grozljiv zločin sredi Miamija

Policija v Miamiju je morala ubiti moškega, ki kljub njihovim pozivom ni prenehal z grizenjem obraza drugega moškega – domnevno brezdomca. Zločin, ki se je dogajal pod nadvozom avtoceste, je posnela nadzorna kamera.
Oglej si celoten članek

Žrtev, ki ima resne poškodbe obraza in vratu, so takoj po tem odpeljali v bolnišnico, kjer se zdravniki za njegovo življenje še borijo, poroča Miami Herald.

Dogodek so posnele njihove nadzorne kamere, saj poslovna stavba časopisa stoji v neposredni bližini omenjenega nadvoza.

Viri blizu policije so za CBS Miami medtem dejali, da je žrtev neprepoznavna, saj ji je moški odgriznil večji del obraza.

Na kraj dogodka so takoj prispeli policisti, ki so od moškega zahtevali, da naj preneha z grizenjem in žvečenjem obraza žrtve, kot je na lastne oči videl policist.

A ta se na opozorila ni odzval in nadaljeval z nasiljem nad moškim. Policisti so ga enkrat ustrelili, a ker se še vedno ni ustavil, so proti njemu ustrelili še več strelov, dokler ga niso ubili.

Napadalec sicer ni bil oborožen, zato policisti predvidevajo, da je želel, da žrtev umira v strašanskih bolečinah.

Tamkajšnji predstavnik policije je za Miami Herald dejal, da je lahko človek nevaren tudi, če ni oborožen. "Obstajajo tudi drugi načini, ki te lahko poškodujejo," je dejal. "Nekateri obvladajo borilne veščine, drugi pa so zelo močni in te lahko ubijejo z lastnimi rokami."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:25 2. Junij 2012.

    Prav so meli. A ti pa bi tega bika poveličeval al kaj. Prvo narezat , da mu vsako kost zlamajo …

  • 15:19 29. Maj 2012.

    Jah pač vsak bi drugače naredil, ampak če bi ga prejeli bi bil obtožen od 1 do 2 leti in …

  • 00:10 29. Maj 2012.

    Ljudje postajate tipični Američani. A je toliko policistom tako težko prijeti tega moškega in ga odvleči vstran, kot bi storili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.