Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Grozljiv zločin sredi Miamija

zločin miami Youtube
Policija v Miamiju je morala ubiti moškega, ki kljub njihovim pozivom ni prenehal z grizenjem obraza drugega moškega – domnevno brezdomca. Zločin, ki se je dogajal pod nadvozom avtoceste, je posnela nadzorna kamera.

Žrtev, ki ima resne poškodbe obraza in vratu, so takoj po tem odpeljali v bolnišnico, kjer se zdravniki za njegovo življenje še borijo, poroča Miami Herald.

Dogodek so posnele njihove nadzorne kamere, saj poslovna stavba časopisa stoji v neposredni bližini omenjenega nadvoza.

Viri blizu policije so za CBS Miami medtem dejali, da je žrtev neprepoznavna, saj ji je moški odgriznil večji del obraza.

Na kraj dogodka so takoj prispeli policisti, ki so od moškega zahtevali, da naj preneha z grizenjem in žvečenjem obraza žrtve, kot je na lastne oči videl policist.

A ta se na opozorila ni odzval in nadaljeval z nasiljem nad moškim. Policisti so ga enkrat ustrelili, a ker se še vedno ni ustavil, so proti njemu ustrelili še več strelov, dokler ga niso ubili.

Napadalec sicer ni bil oborožen, zato policisti predvidevajo, da je želel, da žrtev umira v strašanskih bolečinah.

Tamkajšnji predstavnik policije je za Miami Herald dejal, da je lahko človek nevaren tudi, če ni oborožen. "Obstajajo tudi drugi načini, ki te lahko poškodujejo," je dejal. "Nekateri obvladajo borilne veščine, drugi pa so zelo močni in te lahko ubijejo z lastnimi rokami."

Komentarjev 5
  • reider 11:25 02.junij 2012.

    Prav so meli. A ti pa bi tega bika poveličeval al kaj. Prvo narezat , da mu vsako kost zlamajo pol pa če se ne umiri pa šus.Če bi pa kdo dražil psa in bi ga napado, pa bi ...prikaži več vrli človekoljubi z mitraljezi mitraljirali tega psa. Kot primer Baričević.Pa kaj te misliš , da so ljudje bog. Misliš, da si kateri človek izmed nas ne zasluži pekla? Človek kot bitje pa bo itak propadel, ima preveč uničevalno naravo, tako da se zamanj žališ. Ni mu rešitve. LP

  • bojovi 15:19 29.maj 2012.

    Jah pač vsak bi drugače naredil, ampak če bi ga prejeli bi bil obtožen od 1 do 2 leti in napad bi se spet zgodil in tako bi se vedno ponavljalo. Vem vem jaz bi ga tudi raje aretiral pa ...prikaži več je ampak tip je bil psihično bolan da gre kaj takega delat. in če kbi ga zaprli s tem nebi nič naredili ker bi potem v norišnicah napadal.

  • Skippy 00:10 29.maj 2012.

    Ljudje postajate tipični Američani. A je toliko policistom tako težko prijeti tega moškega in ga odvleči vstran, kot bi storili v vsaki drugi državi?