Grozljivka pri nas. Vozilo obstalo na tirih, ko je mimo pripeljal vlak

Foto: PGD Laško
Foto: PGD Laško
Sinoči je v občini Laško prišlo do nesreče, kjer je vlak trčil v osebno vozilo.
Oglej si celoten članek

Sinoči je okoli 22. ure prišlo do prometne nesreče v občini Laško, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in vlak. Vozilo je zaradi neprilagojene hitrosti zdrsnilo z vozišča in trčilo v betonsko ograjo pri železniškem prehodu, pri čemer je del vozila ostal na tirih, so sporočili celjski policisti.

xxx

V tem času je mimo pripeljal vlak, a voznik in sopotnik sta se uspela še pravočasno rešiti iz vozila. Zaradi trka ob betonsko ograjo je bil sopotnik lažje poškodovan.

Gasilci PGE Celje ter PGD Laško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu in očistili iztekle motorne tekočine.

Slovenija Kakšen črn dan, zvečer še ena smrtna nesreča nesreča Tragedija na Gorenjskem. Z avtom naravnost v drevo, življenje izgubil 19-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:37 18. Januar 2023.

    Kako je lahko vlak trčil v vozilo, če pa pišete, da je vlak peljal MIMO?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.