Grozljivo: Naši gasilci iz reke potegnili truplo

Foto: ZON.si - Zasavske onlajn novice
Foto: ZON.si - Zasavske onlajn novice
Včeraj so občani v reki opazili utopljeno osebo. Truplo je bilo že predano pogrebni službi.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 19. ure so občani v bližini naselja Mostec, natančneje v občini Brežice, v reki Savi opazili mrtvo osebo, poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Na pomoč so bili poklicani gasilci Poklicne gasilske enote Krško, ki so pokojno osebo izvlekli na brežino in jo predali pogrebni službi. Nudili so tudi pomoč z razsvetljavo kraja dogodka.

Več informacij za zdaj ni znanih.

*Slika je simbolična

Napoved Veter, ki je zahteval tudi žrtev. Kako kaže naprej? ganljivo Video: Deklica na pomoč čakala sedem ur. Ko je zagledala očeta ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:01 7. Februar 2023.

    zakaj pa niso polical mlade zdravnike, "ki so ravno na nogah".zakaj gasilce ? saj ni gorel je bil v vodi, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.