Grožnja županu Velenja, če ne bo zgradil džamije

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bojan Kontič, župan Občine Velenje, je prejel grozilno pismo, v katerem mu anonimnežigrozijo s smrtjo, če ne bo zgradil džamije do junija prihodnje leto.
Oglej si celoten članek

Pismo, v katerem je navedeno tudi, da mora imeti džamija 35 metrov visoki minaret, je župan Velenja Bojan Kontič predal policiji. Tiskovna predstavnica PU Celje Milena Trbulin je to potrdila in povedala, da vse od prejetja pisma 22. oktobra potekajo aktivnosti v smeri identifikacije osebe, ki je pismo napisala in poslala.

V pismu pošiljatelj od velenjskega župana zahteva tudi, da v roku dveh mesecev preide na islam, saj bo Slovenija v naslednjih 10 do 15 letih postala islamska država.

Kontič sam sicer meni, da tisti, ki bi imel resne namene uresničiti grožnje, ne bi pisal takšnih pisem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 12:14 18. Februar 2016.

    Dragi župan, upam da se ne bojite teh grožen, katere širijo muslimani. Tisto pismo je napisal totalno nepismen človek, kar …

  • 19:24 21. November 2015.

    Kar svojo bajto jim ponudi, če si tak "humanist"!

  • 16:25 18. November 2015.

    Zajebite jih,pa naredite 34 m visokega :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.