Slovenija > Črna kronika
105 ogledov

Grožnja županu Velenja, če ne bo zgradil džamije

V SD med župani nezdružljivost podpira le Bojan Kontič, župan Velenja, čeprav jo Žurnal24 main
Bojan Kontič, župan Občine Velenje, je prejel grozilno pismo, v katerem mu anonimnežigrozijo s smrtjo, če ne bo zgradil džamije do junija prihodnje leto.

Pismo, v katerem je navedeno tudi, da mora imeti džamija 35 metrov visoki minaret, je župan Velenja Bojan Kontič predal policiji. Tiskovna predstavnica PU Celje Milena Trbulin je to potrdila in povedala, da vse od prejetja pisma 22. oktobra potekajo aktivnosti v smeri identifikacije osebe, ki je pismo napisala in poslala.

V pismu pošiljatelj od velenjskega župana zahteva tudi, da v roku dveh mesecev preide na islam, saj bo Slovenija v naslednjih 10 do 15 letih postala islamska država.

Kontič sam sicer meni, da tisti, ki bi imel resne namene uresničiti grožnje, ne bi pisal takšnih pisem.

Komentarjev 24
  • Kris Biss 12:14 18.februar 2016.

    Dragi župan, upam da se ne bojite teh grožen, katere širijo muslimani. Tisto pismo je napisal totalno nepismen človek, kar jih je seveda veliko v islamski skupnosti. Pred televizijo se delajo kako je njihova vera pacifistična, samo poglejte si to ...prikaži več pismo in vsa ostala dejanja islamske vere. Islam je rakasto obolenje 21 stoletja. Nikakor jim ni treba narediti džmije z minaretom, če pa jim kaj ne pašenaj se selijo v sirijop, irak, meka, tam pejte vsi evropski muslimani. To je golazen, katera ti v popoldanski uri ponudi kosilo, ko pa greš spat ti zapičijo nož v hrbet. To je totalno zahrbten narod

  • encijan 19:24 21.november 2015.

    Kar svojo bajto jim ponudi, če si tak "humanist"!

  • alibaba 16:25 18.november 2015.

    Zajebite jih,pa naredite 34 m visokega :-)