Grozovit napad kanibala na Kitajskem

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na Kitajskem kanibal pogrizel obraz neke ženske. Bil naj bi pod vplivom alkohola.
Oglej si celoten članek

V mestu Venčov na jugovzhodu Kitajske je minuli teden pijan moški napadel mlajšo žensko. Ko se je ta peljala mimo avtobusne postaje, je voznik avtobusa, domnevno pod vplivom alkohola, skočil pred njen avto in splezal nanj. Ko je ženska poskušala pobegniti, pa jo je napadel in ji začel gristi nos in ustnice.

Napad so poskušali ustaviti mimoidoči, a se je napadalec preveč upiral. Umirili so ga šele policisti, ki so ga odpeljali v pripor, poroča The Mirror.

Po napadu so žensko prepeljali v bolnišnico. Zdravniki so potrdili, da bo morala prestati plastično operacijo, s katero ji bodo popravili ustnice in nos, kolikšne so poškodbe, pa niso navedli.

Konec maja se je podoben incident zgodil v Miamiju.
Takrat je 31-letnik napadel brezdomca in mu zgrizel 75 odstotkov obraza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.