Gursov e-odgovor čakal kar 36 dni

Foto: Žurnal24 “Doba za odgovore se skrajšuje,” so zatrdili na Gursu, ki ga vodi Aleš Seliškar.
Obveščanje. Pri odpravljanju napak Gursu pomaga že 65 študentov.
Oglej si celoten članek

Bralcu Geodetska uprava RS (Gurs) v obvestilu ni izračunala vrednosti nepremičnine, ker so manjkali podatki. Po e-pošti je zato vprašal, kaj naj stori. Odgovor, na katerega je čakal kar 36 dni, je bil preprost: “Manjkajoče podatke vpišete s spletno aplikacijo OVN.” Zraven so dodali spletni povezavi, na katerih je aplikacija dostopna.

Na Gursu so pojasnili, da tak primer ni običajen, in se lastniku za pozni odgovor opravičili: “Trudili se bomo, da se taki primeri ne bodo dogajali.” Sicer so do včeraj samo na naslov obvescanje.gu@gov.si prejeli 67.761 vprašanj.

Ob tem so izpostavili: “Če gre za standardno večkrat postavljeno vprašanje, je odgovor preprost in hitro pripravljen”. Razložili so, da je čakalna doba za odgovor na vprašanja povezana z lastništvom in je okoli 14 dni.

Danes Gursu pri projektu obveščanja (popravkih) pomaga že 65 študentov. Ta številka pa se bo predvidoma ta mesec še povečala, pravijo na Gursu. Spomnimo: do 18. oktobra jim je na pomoč že priskočilo 22 študentov, danes jih je že trikrat toliko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.