Gverilska akcija Slovenske filantropije

Foto: Slovenska filantropija
Foto: Slovenska filantropija
V soboto zjutraj vas lahko na avtu pričaka srce. Slovenska filantropija bo po Sloveniji razdelila 10 tisoč src z napisom "Kdaj ste nazadnje kje pustili srce?"
Oglej si celoten članek

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, skupaj s prostovoljskimi organizacijami in posamezniki  jutri prireja posebno promocijsko akcijo v okviru evropskega leta prostovoljstva.

Po 59 mestih po Sloveniji bodo tako v noči s petka na soboto na avtomobile in kolesa razdelili 10 tisoč srčkov z napisom "Kdaj ste nazadnje kje pustili svoje srce? Prostovoljstvo.org" .

Z magnetkom v obliki srca želijo Slovence vseh starosti povabiti med prostovoljce in s tem prvič postaviti virtualne baze prostovoljcev, so sporočili s Slovenske filantropije.

Prostovoljec je lahko vsak

V bazo se bodo lahko vpisali vsi, ki bi prostovoljsko delo radi vključili v svoj urnik dnevnih obveznosti. Slovenska filantropija bo vpisanim prostovoljcem pošiljala potrebe po prostovoljski pomoči iz cele Slovenije in s tem ponujala možnost vključevanja vseh, ki se še niso kot prostovoljci zapisali kateri od organizacij.

Prostovoljstvo lahko po besedah Slovenske filantropije prinese samo pozitivne spremembe, sebi in drugim, tudi skupnosti, v katero s prostovoljskim delom posegamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.