Slovenija
21 ogledov

Gverilska akcija Slovenske filantropije

Prostovoljstvo Slovenska filantropija
V soboto zjutraj vas lahko na avtu pričaka srce. Slovenska filantropija bo po Sloveniji razdelila 10 tisoč src z napisom "Kdaj ste nazadnje kje pustili srce?"

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, skupaj s prostovoljskimi organizacijami in posamezniki  jutri prireja posebno promocijsko akcijo v okviru evropskega leta prostovoljstva.

Po 59 mestih po Sloveniji bodo tako v noči s petka na soboto na avtomobile in kolesa razdelili 10 tisoč srčkov z napisom "Kdaj ste nazadnje kje pustili svoje srce? Prostovoljstvo.org" .

Z magnetkom v obliki srca želijo Slovence vseh starosti povabiti med prostovoljce in s tem prvič postaviti virtualne baze prostovoljcev, so sporočili s Slovenske filantropije.

Prostovoljec je lahko vsak

V bazo se bodo lahko vpisali vsi, ki bi prostovoljsko delo radi vključili v svoj urnik dnevnih obveznosti. Slovenska filantropija bo vpisanim prostovoljcem pošiljala potrebe po prostovoljski pomoči iz cele Slovenije in s tem ponujala možnost vključevanja vseh, ki se še niso kot prostovoljci zapisali kateri od organizacij.

Prostovoljstvo lahko po besedah Slovenske filantropije prinese samo pozitivne spremembe, sebi in drugim, tudi skupnosti, v katero s prostovoljskim delom posegamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.