Hčer našli mrtvo, mati še iščejo

Foto: Ministrtsvo za notranje zadeve Pogrešana Darinka UHL Foto: Ministrtsvo za notranje zadeve pogrešana Nina Uhl
Pogrešano 32-letno Nino Uhl so danes okoli 11. ure naši mrtvo v reki Dravi. Iskanje njene matere, 53-letne Darinke Uhl, ki je pogrešana od petka, ko sta s hčerjo odšli od doma v Mariboru, se nadaljuje.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti so pogrešani iskali od sobote popoldne. 32-letnico so v iskanju, v katerem sodeluje 50 oseb, danes okoli 11. ure v reki Dravi našli mrtvo.

Iskanje njene matere nadaljujejo. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je bil telefon matere nazadnje dosegljiv v petek okoli 13. ure na območju Bresternice pri Mariboru.

Triinpetdesetletna pogrešana ženska je visoka 173 centimetrov, suhe postave, temnejših las, oblečena v črne jeans hlače, rjavo bundo, pulover črne barve z dvema vodoravnima črtama na sredini in obuta v rjave gležnarje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:29 4. Marec 2013.

    Pa a lahko zvemo najbolj važno stvar pri vsem tem . Ali so odšle peš - obe zbil avto v …

  • 21:48 3. Marec 2013.

    @Blaž Kočar - In tebi se zdi primerno, da oglašuješ pod tako objavo neko fič firič blesavo spletno delo... res …

  • 18:21 3. Marec 2013.

    koga ali kaj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.