Slovenija > Črna kronika
79 ogledov

Hčer našli mrtvo, mati še iščejo

Pogrešani mama in hči
1/2
PU Maribor
Pogrešano 32-letno Nino Uhl so danes okoli 11. ure naši mrtvo v reki Dravi. Iskanje njene matere, 53-letne Darinke Uhl, ki je pogrešana od petka, ko sta s hčerjo odšli od doma v Mariboru, se nadaljuje.

Mariborski policisti so pogrešani iskali od sobote popoldne. 32-letnico so v iskanju, v katerem sodeluje 50 oseb, danes okoli 11. ure v reki Dravi našli mrtvo.

Iskanje njene matere nadaljujejo. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je bil telefon matere nazadnje dosegljiv v petek okoli 13. ure na območju Bresternice pri Mariboru.

Triinpetdesetletna pogrešana ženska je visoka 173 centimetrov, suhe postave, temnejših las, oblečena v črne jeans hlače, rjavo bundo, pulover črne barve z dvema vodoravnima črtama na sredini in obuta v rjave gležnarje.

Komentarjev 7
  • Žurnalček 19:29 04.marec 2013.

    Pa a lahko zvemo najbolj važno stvar pri vsem tem . Ali so odšle peš - obe zbil avto v Dravo- ali pa so odšle z avtom in je avto končal v Dravi. Pa pejte u ričet vi in Polcija ...prikaži več z takimi blesavimi informacijami. Po vašem napisanem , gre za serijskega morilca , ki je ženski na koncu dejanja vrgel v Dravo ! Halo ?

  • Oxxo 21:48 03.marec 2013.

    @Blaž Kočar - In tebi se zdi primerno, da oglašuješ pod tako objavo neko fič firič blesavo spletno delo... res si PACIENT! Moj nasvet tebi: Čim prej si poišči pomoč. Psihiatrično imam v mislih. Ker si res tok glup da poka!

  • zefacveta 18:21 03.marec 2013.

    koga ali kaj