Hiša v plamenih, pred njo pa privezana dva psa

Foto: PGD Fram
Foto: PGD Fram
Pred gorečo hišo sta bila privezana dva psa, ki so ju gasilci uspeli rešiti.
Oglej si celoten članek

"Ob 18.37 je na Ulici 1. junija v Trbovljah zagorelo v kletnih prostorih stanovanjske hiše od koder se je ogenj razširil tudi na del ostrešja. Gasilci Gasilskega zavoda Trbovlje in PGD Trbovlje mesto so ob prihodu rešili dva psa privezana ob hiši in požar pogasili," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

Gasilski zavod Trbovlje je objavil, da je šlo za požar zapuščenega objekta v središču Trbovelj. 

"Na kraju je bil dežurni elektrikar in policijska patrulja PP Trbovlje. Gasilci so ponoči postavili požarno stražo zaradi možnosti ponovnega vžiga. Poškodovanih ni bilo," še poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.