Hitrost usodna za mladeniča

Foto: Žurnal24 Poškodbe voznika so bile prehude. (Foto: Barbara Bradač)
V prometni nesreči v Slivnici pri Mariboru je umrl 23-letnik, ki ga je zaradi neprilagojeni hitrosti na spolzki cesti zaneslo v tovornjak.
Oglej si celoten članek

Okoli 9. ure se je v kraju Slivnica pri Mariboru na regionalni cesti izven naselja zgodila prometna nesreča.

Policisti so ugotovili, da se je na ravnem delu ceste med Slivnico pri Mariboru in Spodnjimi Hočami zgodila prometna nesreča med  23-letnim voznikom osebnega avtomobila renault clio modre barve in 47-letnim voznikom tovornega vozila MAN, oba državljana Republike Slovenije.

Foto: Žurnal24

 

Voznik clia naj bi z neprilagojeno hitrostjo vozil iz smeri Slivnice proti Spodnjim Hočam, ko mu je nasproti pripeljal voznik tovornega avtomobila. Zaradi tega naj bi ga zaneslo na nasprotno smerno vozišče, kjer je prišlo do trčenja s tovornim vozilom.

V nesreči je voznik osebnega avtomobila zaradi poškodb na kraju nesreče umrl. Na vozilih je nastala materialna škoda, ki znaša okoli 4500 evrov.

Priče, javite se
Morebitne očividce policija prosi, da pokličejo na telefonsko številko 113, 02 450 20 30 ali pa se zglasijo na PPP Maribor, Ptujska cesta 117.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.