Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Hitrost usodna za mladeniča

Poškodbe voznika so bile prehude. (Foto: Barbara Bradač) Žurnal24 main
V prometni nesreči v Slivnici pri Mariboru je umrl 23-letnik, ki ga je zaradi neprilagojeni hitrosti na spolzki cesti zaneslo v tovornjak.

Okoli 9. ure se je v kraju Slivnica pri Mariboru na regionalni cesti izven naselja zgodila prometna nesreča.

Policisti so ugotovili, da se je na ravnem delu ceste med Slivnico pri Mariboru in Spodnjimi Hočami zgodila prometna nesreča med  23-letnim voznikom osebnega avtomobila renault clio modre barve in 47-letnim voznikom tovornega vozila MAN, oba državljana Republike Slovenije.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Voznik clia naj bi z neprilagojeno hitrostjo vozil iz smeri Slivnice proti Spodnjim Hočam, ko mu je nasproti pripeljal voznik tovornega avtomobila. Zaradi tega naj bi ga zaneslo na nasprotno smerno vozišče, kjer je prišlo do trčenja s tovornim vozilom.

V nesreči je voznik osebnega avtomobila zaradi poškodb na kraju nesreče umrl. Na vozilih je nastala materialna škoda, ki znaša okoli 4500 evrov.

Priče, javite se
Morebitne očividce policija prosi, da pokličejo na telefonsko številko 113, 02 450 20 30 ali pa se zglasijo na PPP Maribor, Ptujska cesta 117.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.