Hladna jutra napovedujejo jesen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
To jutro so na Kredarici zabeležili -2 stopinji Celzija, tudi po nižinah je bilo hladno.
Oglej si celoten članek

V Ljubljani so zjutraj ob sedmih, kot poroča Arso, izmerili 4 stopinje Celzija, ravno tako v Gorenji vasi in Ilirski Bistrici. V Babnem Polju so zjutraj termometri kazali le 2 stopinji nad ničlo, v Ratečah 3. Na Kredarici se je temperatura spustila pod ničlo, izmerili so 2 stopinji minusa.

Sneg v Avstriji

Sicer so tudi na naši Kredarici ta konec tedna že preštevali prve snežinke; to jutro so jih v avstrijskih Alpah, kjer je na nekaterih predelih snežna pošiljka visoka 20 centimetrov. Avstrijski Korošci so medtem to jutro že strgali svoja vetrobranska stekla, poroča oe245.at.

Jesen je pred vrati; tudi jutri bodo jutranje temperature precej svežen naerili bomo od 2 do 10 stopinj Celzija, čez dan se bodo temperature vrtele okrog 20, na Primorskem 24 stopinj.

V četrtek bo še naprej sveže in delno jasno, podobno bo tudi v petek. Tudi konec tedna bo še razmeroma sončen, napovedujejo na Arsu. "Jutra bodo sveža, zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah v notranjosti Slovenije megla ali nizka oblačnost. Čez dan bo postopno topleje, v nedeljo bo že okoli 24 stopinj tudi v notranjosti Slovenije," napovedujejo na Arsu. V ponedeljek bo sprememba vremena; prehodno bo deževalo, v torek in sredo pa bo spet suho vreme z malo nižjo dnevno temperaturo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.