Hladno? Še naprej bo suho in hladno!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Vremenoslovci za prihodnje dni napovedujejo lepo, a mrzlo in vetrovno vreme. Zjutraj bo povsod pod ničlo, v krajih s snežno odejo okoli -16 stopinj Celzija. V Babnem polju, na slabih 800 metrih nadmorske višine, so zjutraj namerili -18.
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci za prihodnje dni napovedujejo lepo, a mrzlo in vetrovno vreme. Že danes so ponekod po Sloveniji namerili krepko pod minus. Najhladneje je ob 6.30 bilo na Kredarici, kjer so namerili -19 stopinj Celjzija, le eno stopinjo manj, -18 stopinj Celzija so namerili na Babnem polju. Hladno je bilo tudi na Rogli (-13), Krvavcu (-12) in v Ratečah (-12).

Najvišje dnevne temperature bodo danes po napovedih Arso od -3 do 2, na Primorskem do 6 stopinj Celzija."Danes dopoldne bo ponekod na severovzhodu pihal severovzhodnik, na Primorskem šibka burja. Veter bo čez dan postopno ponehal," pišejo na spletni strani agencije.

Ponekod tudi do -16 stopinj Celzija

Jutri bo sprva precej jasno, po nekaterih nižinah bo zjutraj in deloma dopoldne megla. "Čez dan se bo oblačnost povečala, predvsem v severni in vzhodni Sloveniji bo občasno pretežno oblačno," napovedujejo na Arso. Najnižje jutranje temperature bodo od -10 do -4, v krajih s snežno odejo do okoli -16, ob morju okoli -2, najvišje dnevne pa od -3 do 2, na Primorskem od 2 do 6 stopinj Celzija.

V sredo bo na jugozahodu nekaj nizke oblačnosti. Drugod bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, ki jo bo več v vzhodnih krajih ter proti večeru. V četrtek bo deloma jasno, predvsem v osrednjih in jugovzhodnih krajih pa bo nekaj več nizke oblačnosti. Na Primorskem bo zapihala šibka burja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.