Slovenija
8 ogledov

Hladno? Še naprej bo suho in hladno!

Mraz Profimedias
Vremenoslovci za prihodnje dni napovedujejo lepo, a mrzlo in vetrovno vreme. Zjutraj bo povsod pod ničlo, v krajih s snežno odejo okoli -16 stopinj Celzija. V Babnem polju, na slabih 800 metrih nadmorske višine, so zjutraj namerili -18.

Vremenoslovci za prihodnje dni napovedujejo lepo, a mrzlo in vetrovno vreme. Že danes so ponekod po Sloveniji namerili krepko pod minus. Najhladneje je ob 6.30 bilo na Kredarici, kjer so namerili -19 stopinj Celjzija, le eno stopinjo manj, -18 stopinj Celzija so namerili na Babnem polju. Hladno je bilo tudi na Rogli (-13), Krvavcu (-12) in v Ratečah (-12).

Najvišje dnevne temperature bodo danes po napovedih Arso od -3 do 2, na Primorskem do 6 stopinj Celzija."Danes dopoldne bo ponekod na severovzhodu pihal severovzhodnik, na Primorskem šibka burja. Veter bo čez dan postopno ponehal," pišejo na spletni strani agencije.

Ponekod tudi do -16 stopinj Celzija

Jutri bo sprva precej jasno, po nekaterih nižinah bo zjutraj in deloma dopoldne megla. "Čez dan se bo oblačnost povečala, predvsem v severni in vzhodni Sloveniji bo občasno pretežno oblačno," napovedujejo na Arso. Najnižje jutranje temperature bodo od -10 do -4, v krajih s snežno odejo do okoli -16, ob morju okoli -2, najvišje dnevne pa od -3 do 2, na Primorskem od 2 do 6 stopinj Celzija.

V sredo bo na jugozahodu nekaj nizke oblačnosti. Drugod bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, ki jo bo več v vzhodnih krajih ter proti večeru. V četrtek bo deloma jasno, predvsem v osrednjih in jugovzhodnih krajih pa bo nekaj več nizke oblačnosti. Na Primorskem bo zapihala šibka burja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.