Hlod ga je ubil med razkladanjem

Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Foto: Shutterstock Fotografija je simbolična.
Občan se je v Velesovem poškodoval malo pred poldnem, ni mu bilo pomoči.
Oglej si celoten članek

Spomladi, ko se v gozdovih na veliko seka, kmetje predvsem pripravljajo drva za zimo, je, tudi ob spravilu lesa, veliko nesreč. Z najbolj tragičnim koncem se je pripetila danes nekaj po enajsti dopoldne v Velesovem v občini Cerklje na Gorenjskem.

Pri razkladanju hlodovine se je namreč hudo poškodoval občan. Na pomoč so takoj prihiteli prvi posredovalci, člani Prostovoljnega gasilskega društva Cerklje na Gorenjskem, in ga oživljali do prihoda reševalcev iz Kranja.  Na žalost so bile poškodbe glave prehude in je umrl.

"Kranjski policisti so bili okoli 11.38 obveščeni o delovni nesreči, kjer je pri opravilu z lesom prišlo do tako hudih telesnih poškodb moškega, da je na kraju umrl. Na kraju mu je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje. Policisti so kraj zavarovali in še vedno opravljajo ogled ter zbirajo obvestila o vseh okoliščinah nesreče. O vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo," nam je sporočil Roland Brajič, predstavnik za odnose z javnostmi na PU Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.