"Hočem gledati, kako umiraš"

Foto: Žurnal24 Florianu sodiju zaradi poskusa umora svoje matere. (Foto: Bild)
Najstnik iz Nemčije je v hrbet zabodel svojo mater, ki je na srečo preživela.
Oglej si celoten članek

56-letna Monika G. se je odpravila v klet, za njo pa njen 17-letni sin Florian. Slednji je z mesarskim nožem v hrbet zabodel svojo mater. Ženska je začutila neznosno bolečino, v ogledalu pa je zagledala nož, ki je bil zapičen v njeno hrbtenico. Mati je sina prosila, naj ji pomaga, toda najstnik se je na njeno prošnjo oglušel.

Ženski je na srečo uspelo priti iz hiše, v bolnišnico pa so jo s težkimi poškodbami odpeljali sosedi. 17-letniku sodijo zaradi poskusa umora svoje matere. Slednja je svojemu sinu oprostila, sodni proces pa je spremljala skozi solze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.