Hokejisti nič več ne plavajo

Foto: Iztok Golob
Foto: Iztok Golob
Kranj. Ledeni dvorani priklopili elektriko. Treningi nemoteni.
Oglej si celoten članek

Podjetje Elektro Gorenjska je ledeni dvorani priklopilo električno energijo. “Dogovorili smo se glede načina poravnave zapadlih in tekočih obveznosti,” so pojasnili. Dobavo so 9. novembra ustavili zaradi neplačanih računov. Medtem je upravljalec, podjetje Jomac, led vzdrževal z agregatom, ki pa ga je pred dnevi ustavil zaradi visokih stroškov – okoli 20 tisoč evrov. Na ledu se je začela pojavljati voda, zato je bila vadba večkrat motena.

Mestna uprava poskuša medtem zagotoviti boljše pogoje v predlogu za trajnejšo rešitev nemotenega obratovanja dvorane. “Uresničujemo sklepe, ki jih je sprejel mestni svet,” je včeraj dejal direktor občinske uprave Mitja Herak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.