Hotel Brdo se želi znebiti opreme iz svojih sob, naprodaj je za drobiž

Foto: JGZ Brdo Hotel Brdo JGZ Foto: JGZ Brdo Hotel Brdo JGZ Foto: JGZ Brdo Hotel Brdo JGZ Foto: JGZ Brdo Hotel Brdo JGZ Foto: JGZ Brdo Hotel Brdo JGZ Foto: JGZ Brdo Hotel Brdo JGZ Foto: JGZ Brdo Hotel Brdo JGZ
Totalna razprodaja opreme hotela na Brdu.
Oglej si celoten članek

Konec aprila je hotel Brdo, ki je bil zgrajen v 70-ih letih prejšnjega stoletja, zaprl vrata, saj ga bodo celovito obnovili.

Predvidena je temeljita obnova in razširitev hotela, ki bo po novem imel 136 sob, od tega dva predsedniška apartmaja (doslej jih je bilo na voljo le 78 od tega en predsedniški apartma).

Stavba bo po prenovi energetsko okolju prijaznejša, saj bo potrebe po energiji, namesto sedanje uporabe plina, skoraj v celoti pokrival iz obnovljivih virov s toplotnimi črpalkami.

Foto: JGZ Brdo Hotel Brdo JGZ

Še prej pa se želi Javno gospodarski zavod (JGZ) Brdo, ki s hotelom upravlja, znebiti vse stare opreme, ki je zdaj v poslopju. Na dražbo so dali pohištvo in kopalniško opremo iz hotelskih sob, ter opremo iz hotelske kuhinje.

Foto: JGZ Brdo Hotel Brdo JGZ Naprodaj so tako podboji vrat in vratna krila, postelje z vzmetnicami, garderobne omare, nočne omarice, mize, umivalniki, kadi, ogledala, … Izklicna cena za komplet opreme znaša med 150 do 500 evri.

Oprema se prodaja po načelu videno – kupljeno brez garancije, reklamacija kvalitete po prevzemu ni možna. Kupec pa je dolžan na lastne stroške vso kupljeno opremo odmontirati in odstraniti iz objekta v časovnem okvirju in po navodilih prodajalca.

Foto: JGZ Brdo Hotel Brdo JGZ Podrobnosti si lahko preberete na tej povezavi, fotografije opreme pa so na voljo tukaj.

Za malce višje zneske se želijo v JGZ Brdo znebiti tudi opreme iz hotelske kuhinje.

"Ena od spodbud za prenovo je tudi predsedovanje Slovenije Svetu EU, kar izhaja tudi iz sklepa vlade iz leta 2016, da se kot lokacija, kjer se bodo izvajali najpomembnejši dogodki v času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije leta 2021, prav ta kompleks", pravijo v JGZ Brdo.

Foto: JGZ Brdo Hotel Brdo JGZ

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.