Slovenija
14322 ogledov

Hotel Brdo se želi znebiti opreme iz svojih sob, naprodaj je za drobiž

Hotel Brdo JGZ
1/7
JGZ Brdo
Totalna razprodaja opreme hotela na Brdu.

Konec aprila je hotel Brdo, ki je bil zgrajen v 70-ih letih prejšnjega stoletja, zaprl vrata, saj ga bodo celovito obnovili.

Predvidena je temeljita obnova in razširitev hotela, ki bo po novem imel 136 sob, od tega dva predsedniška apartmaja (doslej jih je bilo na voljo le 78 od tega en predsedniški apartma).

Stavba bo po prenovi energetsko okolju prijaznejša, saj bo potrebe po energiji, namesto sedanje uporabe plina, skoraj v celoti pokrival iz obnovljivih virov s toplotnimi črpalkami.

Hotel Brdo JGZ | Avtor: JGZ Brdo JGZ Brdo

Še prej pa se želi Javno gospodarski zavod (JGZ) Brdo, ki s hotelom upravlja, znebiti vse stare opreme, ki je zdaj v poslopju. Na dražbo so dali pohištvo in kopalniško opremo iz hotelskih sob, ter opremo iz hotelske kuhinje.

Hotel Brdo JGZ | Avtor: JGZ Brdo JGZ Brdo
Naprodaj so tako podboji vrat in vratna krila, postelje z vzmetnicami, garderobne omare, nočne omarice, mize, umivalniki, kadi, ogledala, … Izklicna cena za komplet opreme znaša med 150 do 500 evri.

Oprema se prodaja po načelu videno – kupljeno brez garancije, reklamacija kvalitete po prevzemu ni možna. Kupec pa je dolžan na lastne stroške vso kupljeno opremo odmontirati in odstraniti iz objekta v časovnem okvirju in po navodilih prodajalca.

Hotel Brdo JGZ | Avtor: JGZ Brdo JGZ Brdo
Podrobnosti si lahko preberete na tej povezavi, fotografije opreme pa so na voljo tukaj.

Za malce višje zneske se želijo v JGZ Brdo znebiti tudi opreme iz hotelske kuhinje.

"Ena od spodbud za prenovo je tudi predsedovanje Slovenije Svetu EU, kar izhaja tudi iz sklepa vlade iz leta 2016, da se kot lokacija, kjer se bodo izvajali najpomembnejši dogodki v času predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije leta 2021, prav ta kompleks", pravijo v JGZ Brdo.

Hotel Brdo JGZ | Avtor: JGZ Brdo JGZ Brdo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.