Hrvaška: zvezal jo je in jo posiljeval

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Potem ko je 39-letni Hrvat po skoraj desetih letih in pol zapustil zapor, se bo spet kmalu znašel za rešetkami. Tokrat je svojo partnerico z rjuho zvezal na posteljo, jo posiljeval in vse skupaj posnel s kamero. Policisti imajo tako z dokazovanjem zločina precej malo dela.
Oglej si celoten članek

Hrvat je trenutno v priporu, saj je preiskovalni sodnik ugodil zahtevi državnega tožilstva o začasnem pridržanju. Obstaja namreč velika verjetnost, da bi do izreka kazni na prostosti lahko ponovil nasilno dejanje.

Kot je uspelo izvedeti novinarjem Jutarnjega lista, je bil 39-letnik prijet na osnovi prijave njegove 25-letne partnerice. Ta je v nedeljo policistom povedala, da jo je dva dni pred tem posilil v njunem skupnem stanovanju.

Njen fant, ki so ga lani izpustili iz zapora (na 14 let bivanja za rešetkami je bil obsojen zaradi uboja 69-letne Zdenke Glavačevič), je po tem, ko dekle ni želelo seksati z njim, ponorel, vzel rjuho in partnerico privezal na posteljo.

Nato jo je prisilil v zelo nasilen spolni odnos, vse skupaj pa posnel s kamero. Policisti so prijavo vzeli zelo resno in nasilneža le nekaj ur pozneje priprli. Kasneje v preiskavi so na njegovem računalniku našli tudi posnetek posiljevanja, ki ga bodo uporabili kot dokaz na sojenju.

Petindvajsetletnica je z omenjenim moškim v zvezo stopila aprila letos. Nekaj tednov kasneje je, kot je ženska povedala policistom, 39-letnik postal zelo ljubosumen. Med drugim ji tako ni dovolil, da bi brez njega zapustila stanovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:46 10. Avgust 2012.

    jezus

  • 21:32 8. Avgust 2012.

    14 let je bil v čuzi, baba pa misli da ji bo nosil cvetlične aranžmaje... Aha....<br /><br /><br />In kdo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.