Slovenija > Črna kronika
75 ogledov

Hrvaška: zvezal jo je in jo posiljeval

Hrvaška policija Žurnal24 main
Potem ko je 39-letni Hrvat po skoraj desetih letih in pol zapustil zapor, se bo spet kmalu znašel za rešetkami. Tokrat je svojo partnerico z rjuho zvezal na posteljo, jo posiljeval in vse skupaj posnel s kamero. Policisti imajo tako z dokazovanjem zločina precej malo dela.

Hrvat je trenutno v priporu, saj je preiskovalni sodnik ugodil zahtevi državnega tožilstva o začasnem pridržanju. Obstaja namreč velika verjetnost, da bi do izreka kazni na prostosti lahko ponovil nasilno dejanje.

Kot je uspelo izvedeti novinarjem Jutarnjega lista, je bil 39-letnik prijet na osnovi prijave njegove 25-letne partnerice. Ta je v nedeljo policistom povedala, da jo je dva dni pred tem posilil v njunem skupnem stanovanju.

Njen fant, ki so ga lani izpustili iz zapora (na 14 let bivanja za rešetkami je bil obsojen zaradi uboja 69-letne Zdenke Glavačevič), je po tem, ko dekle ni želelo seksati z njim, ponorel, vzel rjuho in partnerico privezal na posteljo.

Nato jo je prisilil v zelo nasilen spolni odnos, vse skupaj pa posnel s kamero. Policisti so prijavo vzeli zelo resno in nasilneža le nekaj ur pozneje priprli. Kasneje v preiskavi so na njegovem računalniku našli tudi posnetek posiljevanja, ki ga bodo uporabili kot dokaz na sojenju.

Petindvajsetletnica je z omenjenim moškim v zvezo stopila aprila letos. Nekaj tednov kasneje je, kot je ženska povedala policistom, 39-letnik postal zelo ljubosumen. Med drugim ji tako ni dovolil, da bi brez njega zapustila stanovanje.

Komentarjev 2
  • Pussycat 10:46 10.avgust 2012.

    jezus

  • roscha 21:32 08.avgust 2012.

    14 let je bil v čuzi, baba pa misli da ji bo nosil cvetlične aranžmaje... Aha....In kdo je tle fukjen?