Hrvaški voditelj si je privoščil Pahorja

V oddaji U zdrav mozak, so si privoščili našega predsednika Boruta Pahorja. Voditelj oddaje se je predstavil kot tajnik predsednika hrvaške Iva Josipovića.
Oglej si celoten članek

Davor Jurković, voditelj oddaje U zdrav mozak si privoščil našega predsednika Boruta Pahorja. Poklical je v njegov kabinet in se predstavil kot tajnik hrvaškega predsednika. Zelo hitro mu je uspelo priti do predsednika.

Govorila sta o rokometu

Jurković je nato v vlogi tajnika je s Pahorjem govoril kar nekaj minut. Med pogovorom sta se dotaknila tudi težav, ki jih ima Slovenija. Spregovorila pa sta tudi o rokometu. Pahor je dejal, da bomo v finalu premagali Hrvate, ampak le v primeru, če premagamo Špance. Bo pa v nedeljo odšel v Barcelono, če se Slovenci uvrstijo v finale.

Težave s centralo

Nato je po nekaj minutah "tajnik" našega predsednika preusmeril k hrvaškemu. Najprej se mu je na telefon oglasil nekdo iz kantine, nato iz kotlovnice. Voditelj oddaje se je ves čas opravičeval, da imajo že cel dan težave s centralo.

Nato sta Pahor in njegova sodelavka ugotovila, da gre za potegavščino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 17:21 1. Februar 2013.

    Zakaj objavljena novica ni podnaslovljena???? <br />Video vsebuje tuj jezik in ne razumem zakaj se ne potrudite za podnaslovitev posnetka, …

  • 11:11 30. Januar 2013.

    vse OK, res pa se je izvirni greh začel že pri avdiču, pomanjkanje kulture pa primerno poreklu...

  • 18:38 27. Januar 2013.

    G Pahor se je glede na klic kar dobro odzval. <br />Vse kar bi povpraševal ali cincal bi bilo slabše.<br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.