Slovenija
47 ogledov

Hrvaški voditelj si je privoščil Pahorja

U zdrav mozak, hrvašak, pahor PrtScr You tube
V oddaji U zdrav mozak, so si privoščili našega predsednika Boruta Pahorja. Voditelj oddaje se je predstavil kot tajnik predsednika hrvaške Iva Josipovića.

Davor Jurković, voditelj oddaje U zdrav mozak si privoščil našega predsednika Boruta Pahorja. Poklical je v njegov kabinet in se predstavil kot tajnik hrvaškega predsednika. Zelo hitro mu je uspelo priti do predsednika.

Govorila sta o rokometu

Jurković je nato v vlogi tajnika je s Pahorjem govoril kar nekaj minut. Med pogovorom sta se dotaknila tudi težav, ki jih ima Slovenija. Spregovorila pa sta tudi o rokometu. Pahor je dejal, da bomo v finalu premagali Hrvate, ampak le v primeru, če premagamo Špance. Bo pa v nedeljo odšel v Barcelono, če se Slovenci uvrstijo v finale.

Težave s centralo

Nato je po nekaj minutah "tajnik" našega predsednika preusmeril k hrvaškemu. Najprej se mu je na telefon oglasil nekdo iz kantine, nato iz kotlovnice. Voditelj oddaje se je ves čas opravičeval, da imajo že cel dan težave s centralo.

Nato sta Pahor in njegova sodelavka ugotovila, da gre za potegavščino.

Komentarjev 9
  • miki222 17:21 01.februar 2013.

    Zakaj objavljena novica ni podnaslovljena???? Video vsebuje tuj jezik in ne razumem zakaj se ne potrudite za podnaslovitev posnetka, pa tudi zelo dvomim, da je omenjeni posnetek verodostojen saj se Pahor nebi oglašal in podrejal nekemu tujemu jeziku.Lp

  • macko 11:11 30.januar 2013.

    vse OK, res pa se je izvirni greh začel že pri avdiču, pomanjkanje kulture pa primerno poreklu...

  • vicvic 18:38 27.januar 2013.

    G Pahor se je glede na klic kar dobro odzval. Vse kar bi povpraševal ali cincal bi bilo slabše.Kar dobro malo smeha takrat sedaj, pa mordaše en ocvirk za glodanje skozi čas.