Hrvati ne spuščajo čez mejo, na naši strani zastoji

Foto: PIC
Foto: PIC
Hrvaška na mejnih prehodih zavrača vsa vozila, ki so prispela iz Italije. Na dolenjski avtocesti je proti mejnemu prehodu Obrežje večkilometrski zastoj.
Oglej si celoten članek

"Glede na stanje, vezano na pojav korona virusa, odsvetujemo nenujna potovanja v tujino, posebej v Italijo in na Hrvaško," vsem svetuje prometnoinfomracijski center.

Na mejnih prehodih zaradi poostrenega nadzora prihaja do zastojev in daljšega čakanja. "S strani hrvaške policije smo dobili informacijo, da Hrvaška na mejnih prehodih zavrača vsa vozila, ki so prispela iz Italije," pravijo na prometnoinformacijskem centru.

Zastoj tovornih vozil je na dolenjski avtocesti, med priključkom Brežice in mejnim prehodom Obrežje proti Hrvaški, dolg 6 kilometrov. Vozila so na voznem in odstavnem pasu, vozite previdno. Čakalna doba za voznike tovornih vozil pri izstopu iz Slovenije je 8 ur.

Foto: Bralec mejni prehod Vipolže zaprtje Italija

Novi ukrepi Rekordno število novih okužb, zapirajo tudi trgovine, restavracije

V Italijo le prek šestih točk

Zaradi preprečevanja širjenja korona virusa so zaprti manjši mejni prehodi z Italijo. Odprti ostajajo Rateče, Robič, Vrtojba, Fernetiči, Škofije in Krvavi Potok.

Zaradi jutranje prometne konice nastajajo zastoji proti mestnim središčem.

Cesta čez prelaz Vršič je prevozna samo za osebna vozila.

Slovenija Minister: "Število okuženih se iz uro v uro viša"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.