Hrvati razglasili črni četrtek

Foto: Žurnal24 (Foto: 24sata)
Hrvaški mediji so po samomoru, umoru, smrti v prometni nesreči in naravni smrti starejšega moškega sredi Zagreba včerajšnji dan razglasili za črni četrtek.
Oglej si celoten članek

 

Začelo se je ob osmih zjutraj z umorom. Dvajsetletni moški je v enem od zagrebških lokalov ustrelil 21-letnika. Vzrok? Umorjeni ni hotel plačati runde. Umor je še bolj presenetljiv, ker 20-letnik do zdaj ni bil še nikoli kaznovan.

Le uro kasneje so ob splitski obali našli truplo 39-letne ženske. Po izjavi policije gre za "priljubljeno samomorilsko lokacijo" in glede na to, da obdukcija ni pokazala znakov nasilja, si je ženska očitno sama vzela življenje.

Štiri ure kasneje so bili znova pretreseni v Zagrebu. V središču mesta na eni najbolj obleganih ulic se je zrušil 62-letni moški. Postalo mu je slabo, nato je padel po tleh. Oživljanje ni pomagalo.

Zvečer pa so policisti v Vardarcu ustavili 43-letnega voznika, ki je napihal 1,38. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo, a je moški počakal, da so policisti odšli, in nato vožnjo nadaljeval. Ta je trajala le nekaj sto metrov, dokler se ni zaletel v betonski zid in umrl.

"Včerajšnji dan lahko razglasimo za črni četrtek,"  zato ugotavlja Index.hr.

Črna kronika - dogodki, ki so pretresli svet in Slovenijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.