Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Hrvati razglasili črni četrtek

(Foto: 24sata) Žurnal24 main
Hrvaški mediji so po samomoru, umoru, smrti v prometni nesreči in naravni smrti starejšega moškega sredi Zagreba včerajšnji dan razglasili za črni četrtek.

 

Začelo se je ob osmih zjutraj z umorom. Dvajsetletni moški je v enem od zagrebških lokalov ustrelil 21-letnika. Vzrok? Umorjeni ni hotel plačati runde. Umor je še bolj presenetljiv, ker 20-letnik do zdaj ni bil še nikoli kaznovan.

Le uro kasneje so ob splitski obali našli truplo 39-letne ženske. Po izjavi policije gre za "priljubljeno samomorilsko lokacijo" in glede na to, da obdukcija ni pokazala znakov nasilja, si je ženska očitno sama vzela življenje.

Štiri ure kasneje so bili znova pretreseni v Zagrebu. V središču mesta na eni najbolj obleganih ulic se je zrušil 62-letni moški. Postalo mu je slabo, nato je padel po tleh. Oživljanje ni pomagalo.

Zvečer pa so policisti v Vardarcu ustavili 43-letnega voznika, ki je napihal 1,38. Prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo, a je moški počakal, da so policisti odšli, in nato vožnjo nadaljeval. Ta je trajala le nekaj sto metrov, dokler se ni zaletel v betonski zid in umrl.

"Včerajšnji dan lahko razglasimo za črni četrtek,"  zato ugotavlja Index.hr.

Črna kronika - dogodki, ki so pretresli svet in Slovenijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.