Hrvatom ponujajo sladoled z okusom Kraševih napolitank

Foto: McDonalds
Foto: McDonald's
Svetovno znana veriga restavracij s hitro prehrano McDonald's sodeluje s hrvaškim Krašem.
Oglej si celoten članek

Svetovno znana veriga restavracij s hitro prehrano McDonald's je v sodelovanju s hrvaškim podjetjem Kraš našim južnim sosedom začela ponujati nov okus sladoleda McFlurry Kraš Napolitanke.

"Projekt McFlurry Kraš je usmerjen v krepitev prepoznavnosti blagovne znamke in približevanju potrošnikom," so za hrvaške medije povedali v Krašu. "Naše napolitianke so že same po sebi močna mednarodna znamka, katere potencial želimo razvijati tudi v prihodnosti. Kraš izvozi okoli 35 odstotkov skupne proizvodnje napolitank, samo v Savdsko Arabijo več kot štiri milijone kilogramov na leto." Močno tržišče ima tudi v Sloveniji, ZDA in v Avstraliji.

Cordon Blue in perutničke s Ptuja

Ameriški velikan hitre prehrane sicer svoje stranke po vsem svetu že leta nagovarja s ponudbo lokaliziranih jedi, kot so rezanci v azijskih državah, sendviči z bagetami v Franciji ter hamburgerji z mocarelo v Italiji. Pretekli teden so lokalno obarvan sladoled ponudili tudi na Hrvaškem.

V Sloveniji sodeluje s Perutnino Ptuj, od koder prihajajo meso za končne izdelke ter nekateri končni proizvodi. Skupaj so razvili tudi dva izdelka, in sicer Cordon Blue in perutničke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.