Slovenija
3 ogledov

Hrvatom ponujajo sladoled z okusom Kraševih napolitank

Sladoled z okusom napolitank McDonalds
Svetovno znana veriga restavracij s hitro prehrano McDonald's sodeluje s hrvaškim Krašem.

Svetovno znana veriga restavracij s hitro prehrano McDonald's je v sodelovanju s hrvaškim podjetjem Kraš našim južnim sosedom začela ponujati nov okus sladoleda McFlurry Kraš Napolitanke.

"Projekt McFlurry Kraš je usmerjen v krepitev prepoznavnosti blagovne znamke in približevanju potrošnikom," so za hrvaške medije povedali v Krašu. " Naše napolitianke so že same po sebi močna mednarodna znamka, katere potencial želimo razvijati tudi v prihodnosti. Kraš izvozi okoli 35 odstotkov skupne proizvodnje napolitank, samo v Savdsko Arabijo več kot štiri milijone kilogramov na leto." Močno tržišče ima tudi v Sloveniji, ZDA in v Avstraliji.

Cordon Blue in perutničke s Ptuja

Ameriški velikan hitre prehrane sicer svoje stranke po vsem svetu že leta nagovarja s ponudbo lokaliziranih jedi, kot so rezanci v azijskih državah, sendviči z bagetami v Franciji ter hamburgerji z mocarelo v Italiji. Pretekli teden so lokalno obarvan sladoled ponudili tudi na Hrvaškem.

V Sloveniji sodeluje s Perutnino Ptuj , od koder prihajajo meso za končne izdelke ter nekateri končni proizvodi. Skupaj so razvili tudi dva izdelka, in sicer Cordon Blue in perutničke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.