Huda nesreča, 18-letnik v kritičnem stanju

Foto: 24sata/bralec Prometna nesreča med Krkom in Malinsko Foto: Profimedia Nesreča
Voznik brez veljavnega vozniškega dovoljenja povzročil nesrečo, v kateri se je huje telesno poškodoval.
Oglej si celoten članek

Včeraj nekaj po 18. uri se je na cesti od Kandrš proti Vidrgi zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil, so sporočili iz PU Ljubljana. Do trka je prišlo, ko je 18- letni voznik, vozeč iz smeri Kandrš, ob neprilagojeni hitrosti zapeljal na nasprotno stran ceste. Pri tem je čelno trčil v vozilo, ki je pripeljalo nasproti.

Povzročitelj nesreče se je huje telesno poškodoval in je bil prepeljan v UKC Ljubljana s helikopterjem. Njegovo življenje je ogroženo. Udeleženi 42-letni voznik se je v nesreči lažje poškodoval. V postopku so policisti ugotovili, da 18-etni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja in da je vozil neregistrirano vozilo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. 

xxx

V PU Ljubljana pa so včeraj obravnavali tudi dva vloma. V Šiški so neznanci včeraj vlomili v specializirano trgovino ter odtujili električne skiroje v vrednosti okoli 5.400 evrov. Na območju Kočevja pa je prišlo do vloma v skladiščne prostore podjetja, kjer so zaposleni zalotili dva osumljenca. Policisti so na kraju prijeli 35- in 34-letnega osumljenca, ki sta vlomila v ograjeno zunanje skladišče, kjer hranijo odpadne gospodinjske aparate. Zoper njiju bo po vseh zbranih obvestilih podana kazenska ovadba.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.