Huda nesreča, avtocesta je bila zaprta v obe smeri

Foto: Damjan Adamič Prevrnjen tovornjak na štajerski avtocesti
Zaradi prometne nesreče je bila zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Blagovica in Trojane v obe smeri.
Oglej si celoten članek

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je na štajerski avtocesti med priključkoma Trojane in Blagovica pri predoru Podmilj proti Ljubljani bil ob 15. uri zaprt samo še prehitevalni pas, promet poteka po voznem pasu. Še vedno so daljši zastoji na avtocesti kot tudi na vzporedni regionalni cesti. Možen obvoz je Vransko - Kamnik - Ljubljana. Za osebna vozila Celje - Laško - Zidani Most - Trbovlje - Litija - Ljubljana ali Prebold - Trbovlje - Litija - Ljubljana.

Foto: Simon Šketa/Facebook tovornjak koruza štajerska avtocesta

Nesreča se je zgodila ob 7.50 na viaduktu Petelinjek na avtocestnem odseku Trojane - Blagovica. Prevrnilo se je tovorno vozilo s tujimi registrskimi oznakami, ki je prevažalo koruzo. Posredovali so gasilci CZR Domžale in PGE Celje, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, s tehničnim posegom rešili voznika iz vozila ter posuli iztekle tekočine.

Reševalci NMP Lendava, ki so bili prvi na kraju, so oskrbeli poškodovanca, v bolnišnico pa so ga prepeljali reševalci NMP Domžale, so zapisali na upravi za zaščito in reševanje. 

Foto: Simon Šketa/Facebook tovornjak koruza štajerska avtocesta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.