Huda nesreča, ena oseba je umrla

Foto: sobotainfo.com
Foto: sobotainfo.com
Cesta je trenutno zaprta, promet je urejen po lokalnih cestah.
Oglej si celoten članek

Danes okoli 11.20 ure je na cesti med Ribnico in Kočevjem izven naselja Rakitnica prišlo do prometne nesreče s smrtnim izidom.

Do doslej znanih podatkih je prišlo do trčenja med osebnim vozilom, tovornim vozilom ter avtobusom. V nesreči je voznik osebnega vozila umrl, dve osebi pa sta lažje poškodovani.

Zaradi nesreče je zaprta glavna cesta Ljubljana – Kočevje, med Ribnico in Kočevjem, pri naselju Rakitnica. Obvoz je možen po lokalnih cestah ali preko Gotenice.

Fotografija je simbolna. 

Slovenija Povozil lisico, policija mu je zasegla avto Velika tragedija Dirkalnik trčil v ljudi, umrla dva najstnika: "Nista se hotela umakniti" Slovenija Ljubljana: V stanovanju našli dve mrtvi osebi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:27 9. November 2022.

    O kakšnem samomoru govoriš, da te ni sram...Fant je bil dobrega srca, nikomur ni hotel nič, od nikogar nič dobil, …

  • 16:42 9. November 2022.

    Počivaj v miru prijatelj,zelo dober dečko je bil

  • 15:13 9. November 2022.

    po dolini se govori o samomoru voznika avtomobila in ne nesreči... bil naj bi iz Kočevja... in ne naše gore …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.