Huda prometna nesreča na Zaloški, cesta je zaprta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Zastoj na Zaloški cesti. Vse stoji zaradi vozila, ki je pristalo na strehi.
Oglej si celoten članek

V redakciji smo pridobili fotografijo hude nesreče, ki se je zgodila danes malce po 9. uri na Zaloški cesti v Ljubljani. Po naših podatkih, ki jih je potrdil tudi tiskovni predstavnik Policijske uprave Ljubljana, je eno od vozil pristalo na strehi, ena oseba pa je bila pri tem poškodovana. 

Zaradi prometne nesreče je do nadaljnjega zaprta Zaloška cesta v smeri proti centru, so še sporočili s PU Ljubljana. Kot je razvidno s fotografije, je vozilo pristalo na strehi, ob tem pa zaprlo oba vozna pasova. Zaradi tega je nastal daljši zastoj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:53 19. Junij 2023.

    Terenci, športni terenci, mestni terenci, ipd., se zaradi višjega težišča ob trku lažje in pri nižji hitrosti prevrnejo na bok …

  • 12:50 19. Junij 2023.

    Ni rečeno . Moj prijatelj ga je obrnil pri 30 ko je udaril bočno v robnik .

  • 12:42 19. Junij 2023.

    Mi prosim lepo nekdo lahko razloži, kako je možno, da avto obrne na streho, če je omejitev vožnje 60 km/ …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.