Slovenija
25120 ogledov

Huda prometna nesreča na Zaloški, cesta je zaprta

Prometna nesreča na Zaloški Žurnal24
Zastoj na Zaloški cesti. Vse stoji zaradi vozila, ki je pristalo na strehi.

V redakciji smo pridobili fotografijo hude nesreče, ki se je zgodila danes malce po 9. uri na Zaloški cesti v Ljubljani. Po naših podatkih, ki jih je potrdil tudi tiskovni predstavnik Policijske uprave Ljubljana, je eno od vozil pristalo na strehi, ena oseba pa je bila pri tem poškodovana. 

Zaradi prometne nesreče je do nadaljnjega zaprta Zaloška cesta v smeri proti centru, so še sporočili s PU Ljubljana. Kot je razvidno s fotografije, je vozilo pristalo na strehi, ob tem pa zaprlo oba vozna pasova. Zaradi tega je nastal daljši zastoj. 

Komentarjev 5
  • AN27 12:53 19.junij 2023.

    Terenci, športni terenci, mestni terenci, ipd., se zaradi višjega težišča ob trku lažje in pri nižji hitrosti prevrnejo na bok ali streho, kot običajni avti.

  • Idioti 12:50 19.junij 2023.

    Ni rečeno . Moj prijatelj ga je obrnil pri 30 ko je udaril bočno v robnik .

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 12:42 19.junij 2023.

    Mi prosim lepo nekdo lahko razloži, kako je možno, da avto obrne na streho, če je omejitev vožnje 60 km/ h? Se pravi, da je vsaj eden vozil prehitro. Naj ga oglobijo do nagega! Omejitve hitrosti so z nekim namenom. ...prikaži več Dokler ti škodiš samo sebi, mene res ne briga, v kolikor pa so potencialno lahko udeleženi tudi drugi, ma daj ne se zazat, zaplenit avto, vzeti izpit in še kazen plačati. Hitro bi tudi na Slo cestah zavladal mir.