Ponoči huda prometna nesreča: Trčili štirje avti, ena oseba mrtva, šest ranjenih

Foto: PGD Rogaška Slatina Prometna nesreča, avto na boku
Na Obali je včeraj zvečer v prometni nesreči umrl voznik, šest oseb je bilo poškodovanih.
Oglej si celoten članek

V nedeljo ob 18.38 se je izven naselja Srgaši, na glavni cesti Koper-Dragonja zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 89-letni sopotnik, tri osebe so bile poškodovane huje, tri pa lažje, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 62-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Kopra proti Dragonji in izven naselja Srgaši zapeljal na levi prometni pas, ter trčil v osebni avtomobil, ki ga je nasproti pripeljal 65-letni voznik osebnega avtomobila.

Za vozilom 65-letnika sta pripeljali še dve vozili, ki sta trčili vanj. Zaradi hudih poškodb je na kraju prometne nesreče umrl 89-letni sopotnik.

Zelo huda nesreča se je zgodila tudi v petek ponoči. V Šentjurju sta v trčenju dveh vozil življenje izgubila mlada moška. O podrobnostih lahko več preberete na tej povezavi.

V petek popoldne pa je v tragični nesreči umrl voznik avtomobila, ki je treščil v tovornjak, ki je vozil pred njim.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:18 9. December 2019.

    Ceste so kakršne so in niso one krive da so take.

  • 07:53 9. December 2019.

    In če so krive ceste zakaj potem v zapisnik ne zapišejo tega ampak napišejo IZ NEZNANEGA VZROKA .

  • Ivo
    07:45 9. December 2019.

    Jaz se takooo nerad ponavljam, ampak: "Told you so!" zurnal24.si/forum/post/392791 Pa ni kriva AVP, ni kriva policija, nismo krivi nevedni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.