Slovenija > Črna kronika
11796 ogledov

Ponoči huda prometna nesreča: Trčili štirje avti, ena oseba mrtva, šest ranjenih

Prometna nesreča, avto na boku PGD Rogaška Slatina
Na Obali je včeraj zvečer v prometni nesreči umrl voznik, šest oseb je bilo poškodovanih.

V nedeljo ob 18.38 se je izven naselja Srgaši, na glavni cesti Koper-Dragonja zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 89-letni sopotnik, tri osebe so bile poškodovane huje, tri pa lažje, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 62-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Kopra proti Dragonji in izven naselja Srgaši zapeljal na levi prometni pas, ter trčil v osebni avtomobil, ki ga je nasproti pripeljal 65-letni voznik osebnega avtomobila.

Za vozilom 65-letnika sta pripeljali še dve vozili, ki sta trčili vanj. Zaradi hudih poškodb je na kraju prometne nesreče umrl 89-letni sopotnik.

Zelo huda nesreča se je zgodila tudi v petek ponoči. V Šentjurju sta v trčenju dveh vozil življenje izgubila mlada moška. O podrobnostih lahko več preberete na tej povezavi.

V petek popoldne pa je v tragični nesreči umrl voznik avtomobila, ki je treščil v tovornjak, ki je vozil pred njim.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 3
 • Lavdan 09:18 09.december 2019.

  Ceste so kakršne so in niso one krive da so take.

 • Avatar Leon
  Leon 07:53 09.december 2019.

  In če so krive ceste zakaj potem v zapisnik ne zapišejo tega ampak napišejo IZ NEZNANEGA VZROKA .

 • Ivo 07:45 09.december 2019.

  Jaz se takooo nerad ponavljam, ampak: "Told you so!" zurnal24.si/forum/post/392791 Pa ni kriva AVP, ni kriva policija, nismo krivi nevedni vozniki starejšega letnika, mi vse lepo in prav, po regelcih, krive so verjetno slabe ceste... Grrr...