Trčila dva avtomobila, trije mrtvi, dva poškodovana

Foto: mariborinfo.com
Foto: Jure Banfi, mariborinfo.com
Nesreča se je zgodila nekaj po 19. uri.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Maribor so bili ob 19.18 obveščeni, da je na glavni cesti Slovenska Bistrica - Ptuj, v Šikolah pred odcepom za Rače prišlo do hude prometne nesreče. Trčili sta dve osebni vozili.

Tri osebe so umrle, dve sta poškodovani. V prvem vozilu je bila le voznica, ki je na kraju umrla, v drugem vozilu pa so bile štiri osebe, je za 24ur zvečer povedal tiskovni predstavnik PU Maribor Miran Šadl, ki se je oglašal s kraja nesreče. Dva sopotnika iz drugega vozila sta umrla. Voznika in sopotnico iz drugega vozila pa so odpeljali v Splošno bolnišnico Ptuj.

Po do zdaj znanih podatkih sta utrpela lažje poškodbe. Šadl je še povedal, da za zdaj še ni znano, kaj je bil vzrok nesreče. 

Na kraju so gasilci, reševalci in policisti. Na kraju sta bila tudi dežurna preiskovalna sodnica in dežurni državni tožilec iz ODT na Ptuju.

Glavna cesta je zaprta.

Slovenske ceste so od 1. januarja do 5. avgusta po podatkih policije terjale 51 smrtnih žrtev. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 07:38 8. Avgust 2018.

    a je to bilo čelno trčenje ali v rit? nisem razbral prav.

  • 07:23 8. Avgust 2018.

    Nesreče iz neznanega vzroka imajo ponavadi znan vzrok . Uporaba telefona je ponavadi takšen vzrok.

  • 23:55 7. Avgust 2018.

    Ce malo ugibam ,,, crn avto je izsilil rdecega. Oz popolnoma spregledal ... trcenje brez zaviranja pri polni hitrosti in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.