Slovenija > Črna kronika
20166 ogledov

Trčila dva avtomobila, trije mrtvi, dva poškodovana

prometna nesreča Šikole Jure Banfi, mariborinfo.com
Nesreča se je zgodila nekaj po 19. uri.

Policisti PU Maribor so bili ob 19.18 obveščeni, da je na glavni cesti Slovenska Bistrica - Ptuj, v Šikolah pred odcepom za Rače prišlo do hude prometne nesreče. Trčili sta dve osebni vozili.

Tri osebe so umrle, dve sta poškodovani. V prvem vozilu je bila le voznica, ki je na kraju umrla, v drugem vozilu pa so bile štiri osebe, je za 24ur zvečer povedal tiskovni predstavnik PU Maribor Miran Šadl, ki se je oglašal s kraja nesreče. Dva sopotnika iz drugega vozila sta umrla. Voznika in sopotnico iz drugega vozila pa so odpeljali v Splošno bolnišnico Ptuj.

Po do zdaj znanih podatkih sta utrpela lažje poškodbe. Šadl je še povedal, da za zdaj še ni znano, kaj je bil vzrok nesreče. 

Na kraju so gasilci, reševalci in policisti. Na kraju sta bila tudi dežurna preiskovalna sodnica in dežurni državni tožilec iz ODT na Ptuju.

Glavna cesta je zaprta.

Slovenske ceste so od 1. januarja do 5. avgusta po podatkih policije terjale 51 smrtnih žrtev. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 6
  • kmetek 07:38 08.avgust 2018.

    a je to bilo čelno trčenje ali v rit? nisem razbral prav.

  • Avatar Leon
    Leon 07:23 08.avgust 2018.

    Nesreče iz neznanega vzroka imajo ponavadi znan vzrok . Uporaba telefona je ponavadi takšen vzrok.

  • BozidarFrelih 23:55 07.avgust 2018.

    Ce malo ugibam ,,, crn avto je izsilil rdecega. Oz popolnoma spregledal ... trcenje brez zaviranja pri polni hitrosti in rdeci ni imel casa reagirat, Voznik rdecega umrl ... v crnem so spredaj vrece naredile svoje, verjetno tudi privezana, zadaj ...prikaži več pa ... saj veste ... rdeci je priletel v zadnji konec crnega ....