Huda nesreča, umrlo 19-letno dekle

Foto: Koroški Gasilski Zavod Nesreča v Podklancu Foto: Koroški Gasilski Zavod Nesreča v Podklancu Foto: Koroški Gasilski Zavod Nesreča v Podklancu
V prometni nesreči izven naselja Podklanc je sinoči umrla 19-letna voznica osebnega vozila
Oglej si celoten članek

Sinoči, okoli 20.40 ure, se je na glavni cesti izven naselja Podklanc zgodila prometna nesreča, zaradi posledic katere je na kraju umrla 19-letna voznica osebnega vozila, so sporočili s celjske policijske uprave.

19-letna voznica, ki je vozila iz smeri Raven na Koroškem proti Dravogradu, je v dolgem desnem preglednem ovinku z neznanega razloga zavila na levo smerno vozišče. Takrat je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 23-letna voznica, ki je skušala trčenje preprečiti z umikanjem v desno.

V prometni nesreči je 19-letna voznica osebnega vozila umrla, hudo poškodovano 23-letno voznico osebnega vozila pa so odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

xxx

To je letos tretja smrtna žrtev prometnih nesreč na območju celjske policijske uprave. Do ponedeljka so slovenske ceste terjale 13 smrtnih žrtev, v enakem obdobju preteklega leta pa so bile le tri smrtne žrtve.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:41 6. Februar 2019.

    "19-letna voznica ... z neznanega razloga zavila na levo" Izpisek mobilnega operaterja bo pojasnil razlog. Ne uporabljajte mobija med vožnjo. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.