Huda nesreča zaradi vožnje v napačno smer

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na hitri cesti med Ajdovščino in Vipavo prišlo do nesreče, 76-letnico so morali iz vozila rešiti s tehničnim posegom.
Oglej si celoten članek

Okrog pol dveh je na hitri cesti med Ajdovščino in Vipavo prišlo do prometne nesreče v bližini odcepa za Vipavo. 

Po prvih ugotovitvah je 76-letna voznica osebnega avtomobila znamke Renault Clio vozila v napačno smer in trčila v 46-letnega voznika tovornega vozila s prikolico (DARS), ki je vozil iz smeri Ajdovščine proti Vipavi. 

76-letno voznico so morali iz vozila rešiti s tehničnim posegom, nato so jo odpeljali v šempetrsko bolnišnico. Voznik tovornjaka ni bil poškodovan.  

Zaradi prometne nesreče je bila hitra cesta med Ajdovščino in Vipavo proti razcepu Nanos dlje časa zaprta, a je zdaj spet odprta. 

dezurni@zurnal23.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:22 16. Oktober 2015.

    ti si pa verjetno najbol sposoben, najbolši voznik na svetu!!!!! takih se manjka

  • 17:58 16. Oktober 2015.

    Koliko nesposobnih ljudi za voznjo jast vidim vsak dan je se dobro tako kot je ( zenskam pa strogo prepovedat …

  • 16:57 16. Oktober 2015.

    76 letnica zapelje na avtocesto in se čudi, koliko prekrškarjev je danes na cesti, saj vsi vozijo proti njej. Navsezadnje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.