Huda nesreča, dva mrtva, obvoznica je bila dolgo zaprta

Foto: bralka
Foto: bralka
V nesreči sta po prvih podatkih dve osebi umrli.
Oglej si celoten članek

"Vzhodna ljubljanska obvoznica je pred Ljubljano Bizovik proti razcepu Malence zaprta V nasprotni smeri je zaprt prehitevalni pas. Nastal je zastoj v obe smeri. Promet so preusmerili v razcepu Zadobrova na severno ljubljansko obvoznico," malo po 13 uri poroča prometnoinformacijski center. Kot sporočajo iz ljubljanske policijske uprave, je do nesreče prišlo na ljubljanski obvoznici med Zadobrovo in Bizovikom v smeri Malenc. Udeleženih je več vozil, intervencija reševalnih ekip ter pomoč poškodovanim še poteka. 

V nesreči sta po prvih podatkih dve osebi umrli, vzrok pa naj bi bil vožnja v nasprotno smer.

Opozorite sorodnike Opozorite sorodnike: dva nepridiprava s to goljufijo kradeta po domovih

Nekaj pred peto prometnoinformacijski portal poroča, da je vzhodna ljubljanska obvoznica pri priključku Ljubljana Bizovik proti razcepu Malence ponovno odprta. Posledice prometne nesreče so umaknili. Zastojev ni več. 

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.