Huda prometna nesreča v Velenju

Foto: bralka Foto: bralka Foto: bralka
Bralka nam je poslala fotografije hude prometne nesreče v Velenju.
Oglej si celoten članek

"Ob 20.59 se je na Efenkovi ulici v Velenju voznik z osebnim vozilom zaletel v drevo," poroča portal uprave za zaščito in reševanje, poškodovani je bil prepeljan v celjsko bolnišnico. 

"Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali kraj, ga osvetlili, odklopili akumulator, s tehničnim posegom rešili voznika iz vozila, nudili pomoč reševalcem NMP Velenje in vlečni službi ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi," še poročajo. 

Bralka, ki nam je poslala fotografije, pravi, da se je na kraju nesreče govorilo, naj bi bilo trčenje namerno, a tega na celjski policijski upravi niso ne potrdili ne zanikali. 

Vozilo so mu zasegli

"O prometni nesreči v križišču Kidričeve in Tomšičeve ceste v Velenju smo bili obveščeni 2. 11. 2017 ob 21. uri. V prometni nesreči je bil udeležen 25-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zapeljal skozi omenjeno kržišče in čelno trčil v drevo. Pri tem je utrpel lažje telesne poškodbe. Po posegu gasilcev in rešitvi iz notranjosti vozila je bil z reševalnim vozilom prepeljan v Splošno bolnišnico Celje," so nam odgovorili s celjske policijske uprave. 

"Ogled kraja prometne nesreče so opravili policisti Postaje prometne policije Celje, ki bodo po vseh zbranih obvestilih o poteku, okoliščinah in vzroku prometne nesreče, podali poročilo na pristojno državno tožilstvo. Zaradi kršitev določb Zakona o pravilih cestnega prometa (ZPrCP-1) so kršitelju vozilo zasegli, zoper njena pa bodo podali tudi obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče," so še dodali. 

Vozilo se sicer zaseže v primerih, če vozilo ni tehnično brezhibno, če ni registrirano, če je voznik serijski prekrškar in podobno. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:30 3. November 2017.

    A slikala je pa z leseno Nokio

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.