Slovenija
24622 ogledov

Huda prometna nesreča v Velenju

1/3
bralka
Bralka nam je poslala fotografije hude prometne nesreče v Velenju.

"Ob 20.59 se je na Efenkovi ulici v Velenju voznik z osebnim vozilom zaletel v drevo," poroča portal uprave za zaščito in reševanje, poškodovani je bil prepeljan v celjsko bolnišnico. 

"Posredovali so gasilci PGD Velenje, ki so zavarovali kraj, ga osvetlili, odklopili akumulator, s tehničnim posegom rešili voznika iz vozila, nudili pomoč reševalcem NMP Velenje in vlečni službi ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi," še poročajo. 

Bralka, ki nam je poslala fotografije, pravi, da se je na kraju nesreče govorilo, naj bi bilo trčenje namerno, a tega na celjski policijski upravi niso ne potrdili ne zanikali. 

Vozilo so mu zasegli

"O prometni nesreči v križišču Kidričeve in Tomšičeve ceste v Velenju smo bili obveščeni 2. 11. 2017 ob 21. uri. V prometni nesreči je bil udeležen 25-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zapeljal skozi omenjeno kržišče in čelno trčil v drevo. Pri tem je utrpel lažje telesne poškodbe. Po posegu gasilcev in rešitvi iz notranjosti vozila je bil z reševalnim vozilom prepeljan v Splošno bolnišnico Celje," so nam odgovorili s celjske policijske uprave. 

"Ogled kraja prometne nesreče so opravili policisti Postaje prometne policije Celje, ki bodo po vseh zbranih obvestilih o poteku, okoliščinah in vzroku prometne nesreče, podali poročilo na pristojno državno tožilstvo. Zaradi kršitev določb Zakona o pravilih cestnega prometa (ZPrCP-1) so kršitelju vozilo zasegli, zoper njena pa bodo podali tudi obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče," so še dodali. 

Vozilo se sicer zaseže v primerih, če vozilo ni tehnično brezhibno, če ni registrirano, če je voznik serijski prekrškar in podobno. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Kolr 12:30 03.november 2017.

    A slikala je pa z leseno Nokio