Slovenija > Črna kronika
9637 ogledov

Nesreči ena za drugo

Nesreča na območju Škofje Loke PGD Škofja Loka
Najprej reševali voznika, nato še motorista.

Republiška uprava za zaščito in reševanje poroča o nesreči, ki se je okoli pete ure zjutraj zgodila na cesti ob naselju Poljane nad Škofjo Loko.

"Ob 5:20 smo bili obveščeni, da je na cesti Škofja Loka - Poljane prišlo do prometne nesreče," navajajo pri PGD Škofja Loka.  V neseči je bilo udeleženo eno samo vozilo, ki se je se je prevrnilo na streho. "Gasilci PGD Škofja Loka in Poljane smo protinaletno in protipožarno zavarovali kran nezgode, razsvetlili kraj nezgod, sanirali razlite motorne tekočine, vozilo pa postavili nazaj na kolesa."

Nesreča pri Mariboru Štajerka Slovenija Majhen otrok rešen, ker je bil pravilno pripet Policija in nova vozila Sinoči Slovenija V Mariboru našli 18-letnika, vpletenega v smrtno nesrečo

Ob vračanju v Gasilski dom, pa so bili gasilci obveščeni še o eni prometni nesreči, ki se je zgodila v bližini Dvorca Visoko. "Motorist je zapeljal izven cestišča in zdrsnil približno tri metre po strmem pobočju pod cesto," navajajo pri PGD Škofja Loka. "Motor smo z tehničnim posegom dvignili nazaj na cesto." Poškodovanih ni bilo.

Nesreča na območju Škofje Loke | Avtor: PGD Škofja Loka PGD Škofja Loka
dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.